Genom Google Ads ser vi till att kunder hittar till just ert företag

Med rätt Google-annonsering får ni exakt de kundförfrågningar ni är ute efter.

Vad är Google Ads?

Google Ads är ett kraftfullt annonseringsverktyg med många fördelar. När en Google-sökning görs visas hemsidorna i resultatet i en lista som ordnas efter vad sökmotorn anser är det mest relevanta och värdefulla innehållet. Naturligtvis får de hemsidor som är högst upp i listan flest besökare. Google Ads är ett utmärkt sätt att boosta sin hemsida så att den visas över de så kallade organiska sökresultaten och hamnar högst upp bland sökresultaten.

Med Google Ads kan vi alltså placera ditt företag högst upp i sökresultaten för olika sökord som ni vill synas på. Om ni exempelvis har ett byggföretag i Åkersberga kan vi genom Google Ads göra så att er sida syns först när potentiella kunder söker på termer såsom ”Renovering Åkersberga”, ”Byggföretag Åkersberga” och så vidare.

Hur arbetar vi med Google Ads?

ROI är marknadsledande när det kommer till annonsering via Google. För att få bästa möjliga resultat är det viktigt att väga in ett flertal faktorer, såsom vilka sökord som är mest prisvärda samt vilka sökord som konverterar bäst, det vill säga, genererar flest kundförfrågningar.

På ROI har vi ett sylvasst team som är specialister inom Google Ads. Tillsammans med er tar vi fram en passande strategi som ger er så många och så högkvalitativa kundförfrågningar som möjligt, till ett så lågt pris som möjligt. Hör av er för att boka in ett gratis möte så berättar vi mer!

Varför välja ROI?