ROI powered by EyeonID

Testa hur säker din online-data är!

Gör det kostnadsfria testet och kontrollera om din domän och e-postadress är säker eller inte. Cyberbrottslingar är alltid på jakt efter dina personliga eller företagsuppgifter. Men, få inte panik! Vi är här för att skydda dig mot konsekvenserna av cyberbrottslighet

Testa din domän kostnadsfritt

Få en kostnadsfri offert - från 49kr per månad

Skydda ert företag på nätet med marknadsledande teknologi från EyeonID

Vad är ID-skydd för företag?

Idag är det en självklarhet för de flesta företag att finnas på internet i olika former. Det kan handla om allt från att marknadsföra produkter på sociala medier till att ha kundportaler med känslig information. Detta har tyvärr resulterat i att det blivit allt populärare för bedragare och hackare att attackera företag och stjäla viktig information som sedan används på sätt som skadar företaget.

För att slippa att er verksamhet utsätts för en kapning med allvarliga konsekvenser erbjuder vi ett heltäckande ID-skydd från EyeonID.

Hur fungerar det?

Vi på ROI är stolta över att samarbeta med EyeonID, en ledande aktör när det kommer till cybersäkerhet. Med EyeonIDs tjänst för företag skyddas ert företag från allmänna internet, från Deep web och från DarkNet. Genom regelbunden övervakning av era hemsidor ser EyeonID till att rapportera och åtgärda ett eventuellt hot så fort det uppstår. Ni kan med andra ord känna er trygga på nätet, utan att oroa er för kapningar och andra typer av angrepp.

Varför välja EyeonID?

Join our newsletter and get 20% discount