Landningssidor

Med landningssidor från ROI genererar vi heta leads

Sidor som konverterar

Vi har optimerat och rankat upp sidor inom flera olika branscher för att se till att du får de bästa möjligheterna att få leads som konverterar. Vi på ROI hyr ut dessa sidor till ditt företag, sidor som i många fall redan rankar högt och är redo att börja generera leads. I de fall då en sida inte rankar högt på Google arbetar vi med annonsering för att öka dess synlighet.

Vad är en landningssida?

Vi har ett helt nätverk av hemsidor inom olika branscher och i olika städer runtom i Sverige, sidor som redan är rankade på Google inom sina sökord. Det är viktigt att din sida hamnar högt upp bland sökresultaten på Google, detta så att dina besökare ska kunna hitta till ditt företag. Därför kan du hyra en eller flera av dessa sidor. Vi anpassar din sida till ditt företag så att den ser ut som en riktig hemsida, något som i sin tur leder till en ökad mängd leads.

Sidor byggda för hög ranking

Vi vet att resultatet är det viktiga! Därför har vi tagit fram en modell som generar utmärkta resultat. Vi övervakar och levererar löpande leads och besökare till din hemsida. Vi på ROI vet vad som krävs för att du som kund ska kunna få det bästa resultatet.

Unik design och unikt innehåll

Alla våra hemsidor görs från grunden med en layout som vi vet leder till en hög konverteringsgrad. Vi använder oss av det välkända och populära verktyget WordPress för att skapa våra hemsidor. Samtliga sidor har unika texter för att förhindra duplicerat innehåll, unika bilder i den mån det går, samt unika titlar och beskrivningar, detta för att kunna se till att sidan du hyr av oss är så unik och högt rankad på Google som möjligt. Alla sidor har en unikt anpassad design för att öka konverteringsgraden samtidigt som vi infogar ditt företags logotyp och dess information. Vi har kontaktformulär på alla hemsidor. Vi kan därför se hur många konverteringar du får från din sida eller dina sidor. Om du så önskar kan vi skicka ut en rapport om detta varje månad.

Säkra trafik med en landningssida

Har du en hemsida som har svårt att klättra upp bland sökresultaten på Google? Då kan det vara en bra idé att hyra en landningssida från oss, detta för att säkra att den organiska trafiken från Google ändå når ditt företag. Vi rankar redan högt upp när det kommer till flera olika sökord på Google och kan därför möjliggöra att du får leads genom våra sidor. Driver du till exempel en golvfirma verksam i den norra delen av Stockholm? Då är det av förklarliga skäl bra för din firma om din sida dyker upp högt bland sökresultaten när potentiella kunder söker på “Golvfirma Norrort” eller liknande. Eftersom konkurrensen är stenhård när det gäller sökord på Google och andra sökmotorer har vi redan en mängd olika sökord med hög ranking. Genom att hyra en sida från oss kan du därför göra det möjligt för dig att börja få trafik på en gång.

Trygghet för dig som kund

När du beslutar dig för att hyra en landningssida av oss ser vi till att allt är på plats. Vi har färdiga avtal som bekräftar vilket sökord vi har kommit överens om att arbeta med. Vi bygger upp hemsidan med din logotyp, företagsinformation, och dina kontaktuppgifter. På så sätt kan vi garantera att du får alla leads som just din hemsida genererar. Dessa får du direkt tillgång till. All information skickas direkt till dig från hemsidan, detta utan mellanhänder eller dolda avgifter.

Exempel på landningssida

Unik design med hög konverteringsgrad

Vi har flera landningssidor inom olika branscher och i olika städer. Alla hemsidor är unikt designade med unikt innehåll för att garantera bästa möjliga resultat. Vi kombinerar alltid en bransch med en ort, tillexempel “Städfirma Solna” eller “Elektriker Göteborg”.

Några av nyckelelementen på sidorna:

  • Unik kundlogo på alla hemsidor
  • Unikt innehåll i form av bilder och text anpassade efter ditt företag och din bransch
  • HTTPS (SSL Certifikat) på alla sidor för att visa att de är säkra och att all trafik är krypterad
  • Hög säkerhet och skydd på servrarna som ser till att din sida inte blir hackad och förblir högt rankad