Landningssida

Med landningssida från ROI genererar vi heta leads

Sidor Som Konverterar

Vi har optimerat och rankat upp sidor inom flera branscher för att se till att ni får dom bästa möjligheterna att få leads som konverterar. Vi på ROI hyr ut dessa sidor till ditt företag som i många fall redan rankar högt och är redo att börja skicka leads. I de fall en site inte rankar högt på Google så arbetar vi med annonsering för att öka synligheten.

Vad är en landningssida?

Vi har ett helt nätverk av hemsidor inom olika branscher och städer i Sverige som redan är rankade på Google inom sitt sökord. Om du är i behov av att komma högt upp på Google för att dina besökare ska kunna hitta ditt företag kan du därför hyra en av dessa sidor, vi anpassar sidan så den ser ut som ditt företag vilket i förlängningen ökar konverteringsgraden.

Byggs för höga rankings

Vi vet att resultatet är det viktiga, därför har vi tagit fram en modell som generar högt resultat. Vi övervakar och leverarar löpande leads och besökare till din hemsida. Vi på ROI vet vad som krävs för att du ska få bästa resultatet.

Unik design och innehåll

Alla hemsidor görs från grunden med en layout vi vet fungerar bäst för hög konverteringsgrad. Vi använder oss av det välkända och populära verktyget WordPress för att utveckla hemsidorna i. Till alla hemsidor ingår alltid Unik Text för att motverka Duplicate Content, unika bilder i den mån det går, titlar och description för att se till att din hemsida du hyr av oss är så unik och högt rankad i Google som möjligt. Alla sidor kommer med unikt anpassad design för att öka konverteringsgraden, vi infogar ditt företags logotyp och information. Vi har kontaktformulär på alla hemsidor så vi kan se hur många konverteringar du har fått ifrån varje hemsida och för den som gillar statistik så kan vi skicka ut en rapport varje månad.

Säkra med landningssida

Även om du idag har en fungerande hemsida men har svårt att klättra upp i Google kan det vara en bra idé att hyra en landningssida för att säkra att den organiska trafiken ifrån Google ändå når ditt företag. Då är en landningssida perfekt, vi rankar redan högt upp på flera sökord på Google och kan möjliggöra att du får leads ifrån Google genom en landningssida. Om du till exempel driver en Golvfirma med personal och lokal i norra delen av Stockholm kan det vara en bra idé att synas på orden “Golvfirma Norrort”, men idag är konkurrensen stenhård på sökmotorerna, därför har vi redan hög ranking på “Golvfirma Norrort” så du kan hyra denna sida av oss för att även ta del av denna trafik.

Trygghet för dig som kund

När du beslutar dig för att hyra en landningssida av oss ser vi till att allt är på plats, vi har färdiga avtal som bekräftar vilket sökord vi har kommit överens om att arbeta mot. Vi bygger upp hemsidan med din logotyp, företagsinformation och kontaktuppgifter så att vi garanterar att du får alla leads som just din hemsida genererar. Inga konstigheter, du får direkt tillgång till alla leads. Här skickas sedan all information direkt till dig från hemsidan, så ingen mellanhand eller dolda avgifter.

Exempel på landningssida

Unik design med hög konverteringsgrad

Vi har flera landningssidor inom olika branscher och städer, alla hemsidor är unikt designade med unikt innehåll för att garantera bästa
möjliga resultat. Vi kombinerar alltid en bransch med en kommun, så tillexempel “Städfirma Solna” eller “Elektriker Göteborg”.

Några av nyckelelementen på sidan:

  • Unik kundlogo på alla hemsidor
  • Content så som bilder och text anpassade efter din bransch
  • HTTPS (SSL Certifikat) på alla sidor för att visa att dom är säkra och all trafik är krypterad
  • Hög säkerhet och skydd på servrarna som ser till att WordPress inte blir hackat och din sida förblir högt rankad