ROI.

Account Manager med stor utvecklingspotential till nytt kontor i Göteborg

ROI Media grundades 2018 och är ett entreprenörsdrivet teknikföretag som på kort tid expanderat kraftfullt. Genom en unik process och hög avkastning har vi snabbt blivit en av de främsta aktörerna inom leadsgenerering. Med över 200 kunder i Norden och England siktar vi nu på att öppna upp fler kontor för att möta behovet och komma närmare våra kunder. Därefter fortsätter expansionen vidare i Europa. Under 2020 gick BGF in som investerare för att stödja den framtida tillväxten genom internationell ledning och strategiska uppköp. Trivs du i en dynamisk startup-miljö så är ROI rätt jobb för dig. Ditt resultat värderas högt och har en stor påverkan på din utveckling inom företaget.

Just nu söker vi en Account Manager till vår nya satsning i Göteborg. Du kommer ingå i ett mindre team med liknande kunskaper och i samråd med ledningsgruppen säkerställa både försäljningen och uppstarten av det nya kontoret. Utvecklingsmöjligheterna är mycket stora. För rätt kandidat väntar ett större ansvar vid slutet av året som antingen Team Leader eller kontorschef.

Är du en vinnarskalle och har en inre drivkraft att ta dig över eventuella hinder? Är du socialt kompetent och ödmjuk mot såväl kunder som kollegor? Är du beredd att ta ett större ansvar och dela med dig av dina erfarenheter och stötta framtida kollegor? Då är du rätt person för den här rollen.

Vi söker dig som har;

Minst 2 års arbetslivserfarenhet av antingen B2C eller B2B.
Har en god förståelse och vilja att etablera goda kundrelationer.
Är målfokuserad och gillar att jobba efter uppsatta mål och budgetar.
Har B-körkort.
Goda kunskaper i både svenska och engelska.
Det är mediterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring. Tidigare erfarenhet inom försäljning där du har kunnat påvisa höga resultat anses också vara en fördel.

Övrigt;

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Har du tagit dig så här långt och är fortfarande intresserad – tveka inte att höra av dig. Vi värderar våra anställda högt och är övertygade om att företagskulturen och rätt medarbetare är vägen till framgång!

Klas Alvegård, Head Of HR
klas.alvegard@roi.se
+46 760 34 42 57
+46 735 13 10 31

Ämnen
Webbmedia PR, kommunikation Webbtjänster