ROI Media söker en SEO Manager

ROI Media grundades 2018 och är ett entreprenörsdrivet teknikföretag som på kort tid expanderat kraftfullt. Genom en unik process och hög avkastning har vi snabbt blivit en av de främsta aktörerna inom leadsgenerering. Med över 200 kunder i Norden och England siktar vi nu på att öppna upp fler kontor för att möta behovet och komma närmare våra kunder. Därefter fortsätter expansionen vidare i Europa. Under 2020 gick BGF in som investerare för att stödja den framtida tillväxten genom internationell ledning och strategiska uppköp. Trivs du i en dynamisk startup-miljö så är ROI rätt jobb för dig. Ditt resultat värderas högt och har en stor påverkan på din utveckling inom företaget.

Just nu söker vi en SEO Manager till vår nya satsning inom finanssektorn. Du kommer ingå i ett mindre team med liknande kunskaper och i samråd med ledningsgruppen säkerställa avdelningens framgång. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att analysera länkprofiler och genomföra outreach kampanjer. Du kommer arbeta nära Content för att säkerställa att allt innehåll är anpassat för SEO för ett flertal siter samt nära utvecklarna för att implementera tekniska SEO element. Har du erfarenhet från en bransch med hög konkurrent så som finansiella tjänster, iGaming, resor eller e-handel ser vi som ett stort plus.

Vi söker dig som har
 • Minst 2 års erfarenhet från att ha arbetat med alla aspekter av SEO (on-page, off-page och teknisk) in-house, hos en byrå eller med ett eget projekt, där tidigare prestationer har resulterat i topplaceringar i Googles organiska sökresultat.
 • Mycket god förståelse för hur faktorer som påverkar Googles organiska sökresultat fungerar.
 • Mycket goda kunskaper i SEO program som Ahrefs, ScreamingFrog, SEMrush, Majestic etc.
 • Mycket goda kunskaper i Google Search Console.
 • Goda kunskaper i Google Analytics.
 • Goda kunskaper i Google Tag Manager.
 • Grundläggande kunskaper i HTML.
 • Goda kunskaper i Excel.
 • Flytande i svenska samt engelska
Önskvärt
 • Erfarenhet av affiliate marknadsföring och performance marketing.
 • Erfarenhet av marknadsföring från en reglerad bransch.
 • Ha ett intresse av finansiella tjänster och produkter.
 • Utbildning inom digital marknadsföring eller relevant universitetsexamen.
 • Flytande i norska eller annat nordiskt språk.
Övrigt
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm

Har du tagit dig så här långt och är fortfarande intresserad – tveka inte att höra av dig. Vi värderar våra anställda högt och är övertygade om att företagskulturen och rätt medarbetare är vägen till framgång!

Ämnen
Webbmedia PR, kommunikation Webbtjänster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us
Subscribe